Silvia Baba – HR MANAGER KÄRCHER

0

In urma cu patru ani am avut placerea de a cunoaste oamenii care stau in spatele acestui eveniment, dar si de participa pentru prima data la targul de joburi BESTEngineer organizat la Bucuresti, iar de atunci continuam sa participam an de an.

 Despre echipa va pot spune ca sunt niste persoane extraordinare care fac toate eforturile sa ne satisfaca cerintele noastre, ale expozantilor. Organizarea acestui eveniment a fost de fiecare data foarte atent planificata si pe masura asteptarilor.

Pentru editia care se va organiza la Pitesti pot spune ca suntem deja la a treia participare si de fiecare data am plecat “mai bogati”. 

BESTEngineer desi se adreseaza inginerilor si expertilor din domeniul IT, am avut placuta surpriza de a avea printre aplicanti si experti din alte domenii.

O astfel de experienta este cu siguranta una cu valoare adaugata pentru organizatie, iar pe mine m-a ajutat sa inteleg mai bine evolutia si calitatea fortei de munca, dar si crearea de legaturi si schimburi de experiente cu alte companii.

Avantajele participarii la BESTEngineer: este cel mai bun prilej de a creste numarul de candidati din baza de date sau sa de a iti ocupa pozitiile vacante, dar si o excelenta ocazie de a te promova pe piata (mai ales in cazul noilor companii), de a cunoaste face to face potentialul fortei de munca si in final poate reprezenta baza pe care iti poti construi pe viitor strategii de HR si business.

De fiecare data am avut o experienta foarte buna, am fost placut surprinsa de numarul de aplicanti in crestere de la an la an, dar si de calitatea lor. Din punctul meu de vedere este o investitie pe termen lung si care merita.

Este salutara organizarea de astfel de evenimente care ofera posibilitatea de interactiune directa angajatori – viitori angajati.

Deci – DA-  recomand cu caldura participarea la BESTEngineer.

Leave us a comment

logged inYou must be to post a comment.