Saptamana joburilor in inginerie si IT, la targul de joburi BESTEngineer Pitesti!

news-best
0

Pe 26-27 mai, peste 20 de companii recruteaza la VIVO Mall în Pitesti.

Te vor astepta cu joburi noi, angajatorii: Kaercher, HELLA Technical Center, Draexlmaier, Faurecia, Leoni, Lear Corporation, Haulotte, Plastic Omnium, Rian & Partners, Endava, Nobel Automotive, ELJ Automotive, Mecaplast, Force Roma Interim, Trigo Group, Renault Romania, Adecco, Sogefi Air & Cooling, Arctic s.a. companii.

Aceasta editie aduce predominant companii de top din industria auto, dar si din domeniul IT si furnizare de servicii de resurse umane.

Din categoria companiilor globale cu traditie în domeniul auto se afla Group Renault Romania, prezenta pentru a doua oara la BESTEngineer Pitesti.

În ultimii doi ani Grupul Renault Romania s-a aflat într-un proces continuu de dezvoltare, ajungand ca in prezent sa detina un numar de 16.000 de angajati, iar acest numar este in continua crestere.

Pe langa cele peste 50 de joburi din inginerie si personal tehnic calificat, Renault vine in sprijinul proaspetilor absolventi cu un program de master, dar si cu stagii de practica desfasurate in departamentele majore ale companiei.

Din randul furnizarii serviciilor de resurse umane, un reprezentant de seama este Adecco Romania. Grupul Adeeco se bucura de o prezenta in peste 60 de tari la nivel global si ofera servicii din categoria recrutarii si administrarii de personal, dar si servicii de consultanta si outsourcing.

Ia parte la singurul eveniment de recurtare pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat!

Te asteptam Vineri-26 mai si Sambata-27 mai, intre orele 10.00 – 18.00!