BESTEngineer Brasov

Locatie:  Coresi Shopping Resort 

Program:  Vineri 20 Aprilie, 10.00 - 18.00; Sambata 21 Aprilie, 10.00 - 18.00   

Info: BESTEngineer reuneste la sfarsitul lunii octombrie 20 de companii din Brasov si alte orase, in cautare de ingineri si experti IT! 
Daca si tu ii cauti, te invitam sa te alaturi marilor angajatorilor inscrisi deja si sa oferi candidatilor oportunitatea de a face parte din echipa ta de ingineri si experti IT!
BESTEngineer - targ de joburi pentru ingineri si experti IT - este un eveniment de recrutare dedicat atat inginerilor cat si IT-istilor cu experienta, asa cum denumirea si descrierea o evidentiaza.
La fiecare editie incercam sa atingem un numar cat mai mare de vizitatori printr-o promovarea intensa a evenimentului si a job-urilor puse la dispozitie de angajatori.
In plus, datorita eforturilor companiilor angajatoare de a participa la expozitie in ziua de sambata, atingem  segmentul candidatilor angajati, care astfel au posibilitatea de a ne vizita.

Expozanti /in curs de actualizare/: ARVATO Bertelsmann, Varta Microbattery, Autoliv Romania, Schaeffler Romania, Premium Aerotec, MARQURDT Schaltsysteme SCS Sibiu, Mondly - Ati Studios, Elektrobit Romania, Draexlmaier, Metro Systems, Stabilus Romania, Hutchinson Romania, Rubico-X-IT-ing, Olympus - Fabrica de Lapte Brasov 

Gallery