BESTEngineer Brasov

Data: 27 - 28 Octombrie 2017

Locatie:  Coresi Shopping Resort – Piata cu copaci

Program:  Vineri 27 Octombrie, 10.00 - 18.00; Sambata 28 Octombrie, 10.00 - 18.00   

Info: BESTEngineer reuneste la sfarsitul lunii octombrie 20 de companii din Brasov si alte orase, in cautare de ingineri si experti IT! 
Daca si tu ii cauti, te invitam sa te alaturi marilor angajatorilor inscrisi deja si sa oferi candidatilor oportunitatea de a face parte din echipa ta de ingineri si experti IT!
BESTEngineer - targ de joburi pentru ingineri si experti IT - este un eveniment de recrutare dedicat atat inginerilor cat si IT-istilor cu experienta, asa cum denumirea si descrierea o evidentiaza.
La fiecare editie incercam sa atingem un numar cat mai mare de vizitatori printr-o promovarea intensa a evenimentului si a job-urilor puse la dispozitie de angajatori.
In plus, datorita eforturilor companiilor angajatoare de a participa la expozitie in ziua de sambata, atingem  segmentul candidatilor angajati, care astfel au posibilitatea de a ne vizita.

Expozanti: Continental Powertrain Romania, Premium Aerotec, Draexlmaier, Metro Systems, Canam Group, Quin Romania, Stabilus Romania, Hutchinson Romania, Elektrobit Romania, Altran, PRYSMIAN Group – Slatina, Rubico-X-IT-ing, Olympus - Fabrica de Lapte Brasov, NoBug, EnergoBit, ISKO Romania, In-tech s.a


Gallery